Спа и фитнес центар

На располагање на гостите во Хотел Гогов се СПА и фитнес центарот, како и просториите специјализирани за масажи, каде што е ангажиран професионален и стручен тим. СПА центарот на Хотел Гогов располага со модерно опремени финска сауна, парна бања и џакузи, направени по стандарди за ексклузивен СПА туризам.